Webb

Webb

WebbutvecklingPhp

Php är ett programmeringsspråk speciellt lämpat för webben. Typiskt körs php på en webbserver och kan bland annat kan göra avancerad datahantering och dynamiskt generera html. Vi jobbar med tekniker som php5 och OOP php, 

Hemsida

Drupal

Drupal är ett flexibelt CMS med få begränsningar. Mängder med tilläggsmoduler, som communities, blog och ehandel är enkelt tillgänliga. Passar dig som vill ha en skräddarsydd hemsida, eller en hemsida med mer avancerad funktionalitet.

Webblösningar

Javascript

Javascript är ett programmeringsspråk med många användningsområden. Bland annat kan alla stora browsrar exekvera javascript, där språket möjliggör effektiv interaktion och avancerade webapplikationer. Vi jobbar i tekniker som JQuery, require.js och backbone.js.

Utvärdering

Gränssnitt

För att skapa UI och användargränssnittet på webben används språk såsom html, css och javascript. En stor förändring de senaste åren är att vi surfar på webben i många olika miljer, såsom via mobil, surfplatta, laptop eller stationär, vilket ställer krav på lösningar som fungerar för olika skärmstorlekar (s.k. responsiv design). 

Hemsida

Konsulter och utvecklare

Med andra ord, ni är varmt välkoma att kontakta oss om ni söker utvecklare/konsulter i php, drupal, javascript, html, css eller närliggande tekniker.

Webblösningar