blogg från webnyans
10 aug 2011

Användbarhet sparar pengar

Vi som jobbar med användbarhet talar oss gärna varma för hemsidor som är just enkla att använda och ger effektiva resultat. Det kan tex handla om att hitta information snabbt eller att funktioner är enkla att förstå. En viktig fråga är naturligtvis hur mycket pengar detta sparar. På bloggen 'helt sonika' kan man läsa om just detta.


19 jul 2011

Good at Music

Efter ett par svettiga månader har vi nu äntligen släppt en beta-version av vår nya sida, Good at Music! Syftet med sidan är att hjälpa privatlärare i musik och elever att hitta varandra över hela världen, där lärare kan sedan antingen ge traditionella privatlektioner, eller ge privatlektioner live online över internet.

Klicka här för att gå till Good at Music


3 jan 2011

Interaktionsdesign på BusinessWeek

BusinessWeek.com har sin egen undersida för nyheter kring interaktionsdesign. Där kan man bland annat läsa om värdet av design för nystartade företag eller hur man kan använda interaktionsdesign för att se till att alla inblandade i ett projekt har samma mål.


27 nov 2010

Vi flyttar till Agora

Vi har flyttat till nytt kontor, och finns nu på Ideon Agora, Scheelevägen 15.


7 sep 2010

WebNyans vidare i EU-tävling

WebNyans har gått vidare i den prestigefyllda tävlingen Galileo Masters. Syftet med tävlingen är att hitta nya tillämpningar för EU’s satellitnavigeringssystem. Bidraget, AppLooQ, är i princip en tjänst för mobiler, där vi på ett nytt sätt hjälper människor hitta rätt i djungeln av appar. Läs mer på siten geomatiknyheter.se


WebNyans blog. Här skriver vi om aktuella ämnen inom interaktiondesign, användbarhet och webbutveckling.

blogg från webnyans